MultiPurpose

Gymmet

Tillsammans kämpar vi att minska smittspridningen! 

FHM uppmanar alla i Skåne att inte vistas i icke nödvändiga inomhusmiljöer som tex butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym för att vi måste ta vårt ansvar.
Det är en utmanande situation som vi alla befinner oss i. Vi följer noga de försiktighetsåtgärder som löpande rekommenderas och vi vill försäkra dig om att vi gör allt för att du ska känna dig trygg när du tränar hos oss!
- som alltid gäller – tvätta händerna, håll avstånd och stanna hemma om du känner dig det minsta lilla krasslig.
- försök att hålla avstånd under träningen 
- ökad frekvensen på städning
- möjligheter till god handhygien
- handsprit och medel
sprayflaskorna finns på flera ställen i gymmet och glöm inte att använda dem både före och efter träning.
Kom ihåg att 
inte spraya direkt på utrustningen/maskinen. Ta en bit papper, spraya direkt på pappret och torka sedan av noggrant.

Vi vädjar till alla er som kan att undvika tiden 16.00—19.00, aktuell beläggningsschema

Vi kommer ha öppet i omklädningsrum men vi har en mycket stark önskan att Du som kan duscha och byta om hemma eller på arbetet gör så.


I vårt välutrustade gym kan du träna till mycket förmånliga avgifter. Lokalen omfattar 400 m² med träningsmaskiner, fria vikter, stänger samt aerobic- redskap. Under senare år har gymmet genomgått en omfattande renovering med inköp av nya styrkemaskiner samt utökning av konditions- parken med flera löpband, crosstrainers, stepmaskiner och motionscyklar.

Åldersgräns 15 år - dvs fyllda 15 år. Åldersgränsen gäller för alla som vistas i träningslokalen (även i förälders sällskap). Endast tränande äger tillträde!

Våra duktiga instruktörer visar dig hur de olika redskapen fungerar och anpassar ditt träningsprogram efter dina resurser och behov.