MultiPurpose

Utefotboll - våren 2024

LUGI Motionsförening hälsar er välkomna till vårens motionsturnering i utefotboll!    
Efter anmälningsstoppet kunde vi glädjande nog konstatera 49 anmälda lag till vårens turnering. 42 lag har lottats in 7 herrar, 6-lagsserier och 6 lag i 1 mixed serie.
1 lag kom tyvärr inte med i lottningen och står som reservlag. För att få plats med så många lag i serie- och cupspel är vi tyvärr tvungna att schemalägga matcher tisdag 30 april valborgsmässoafton och onsdag 1 maj. 

Cupspelet - startar måndag 15 april. 
Första omgången i serien tisdag 16 april. 

Motionsturneringar är i stort behov av domare för att kunna utvecklas och ge möjlighet till fler lag att komma till spel. Är du eller någon du känner vill börja döma hos LUGI Motion - vänligen kontakta kansliet info(a)lugimotion.se.


Turneringen spelas på konstgräsplanerna på Smörlyckans IP och Lerbäckskolan
Cupmatcherna spelas på Lerbäckskolan och fram till kvartsfinaler spelas 2x14 min och därefter 2x20 min. 
Vi förutsätter att du och dina lagkompisar noggrant läser igenom texten nedan.
 
Deltagande lag skall följa dessa regler ang. tröjfärg:
för att underlätta för domare och spelare i respektive lag, uppmanas hemmalaget i spelprogrammet att ställa upp i ljusa t-shirt, helst vita.
Bortalaget ställer upp i mörka, helst svarta eller mörkblå.

Spelprogram, regler

Spelprogram för serie- och cupspel i utefotboll och annan information för deltagande i turneringen fås via LUGI Motions hemsida: www.lugimotion.se.
Seriespelet pågår 26.9-26.10 Cupen spelas parallellt med seriespelet och startar måndag 25.9. Cupfinalen är planerad att spelas i början på november.  
Skulle ni av någon anledning få svårighet att deltaga måste ni omedelbart kontakta LUGIs reception samt meddela motståndarna (Skicka meddelande genom att klicka på lagnamnet i spelschema). Förstör ej turneringen genom att lämna walk over. 

Läs noga igenom reglerna - utvisning gäller för resten av matchen!
Utvisning gäller för resten av matchen och utvisning orsakad av allvarligt spel, våldsamt/obehärskat uppträdande eller grovt/smädligt språk kan innebära att spelare avstänges för fortsatt deltagande i turneringen.

Nolltolerans i turneringarna!

LUGI Motion ställer sig helt bakom Skånes Fotbollförbunds initiativ om att försöka stävja det allt hårdare klimatet på idrottsarenorna och kommer att tillämpa riktlinjerna för nolltolerans i samtliga turneringar.

Spelplaner, omklädningsrum

Turneringen genomföres på konstgräsplanerna på Smörlyckans IP och/eller Lerbäckskolan. Matcher som spelas vid Smörlyckans IP, deltagare uppmanas att klä om hemma och i undantagsfall nyttja omklädningsrummen i Victoriastadion. Matcher som spelas på konstgräsplanen vid Lerbäckskolan, har vi tyvärr ej tillgång till skolans omklädningsrum eller dusch. Deltagarna uppmanas att klä om hemma.

Uppskjutna matcher

På grund av det komprimerade schemat och tillgång till planer, finns det tyvärr ingen möjlighet att skjuta upp matcher. 

Kontaktmannen

Kontaktmannen svarar för att alla i laget meddelas om speltiderna för laget och informeras om reglerna (via hemsida www.lugimotion.se).

Medlems-/deltagaruppgifter

Medlemskap gäller per verksamhetsår (1.1-31.12). Därest laget ställer upp under höstterminen och medlemsavgifter erlagts under vårterminen erlägges startavgift. 

Försäkring

LUGI Motionsförening är medlem i Sveriges Akademiska Idrottsförbund. Som medlem i LUGI Motionsförening är du försäkrad och omfattas av en olycksfalls-försäkring hos Folksam. Försäkringen gäller för olycksfallsskador som inträffar när du deltar i match, organiserad träning, tävling eller ”prova på” verksamhet anordnad av Sveriges Akademiska Idrottsförbund, dess distriktsförbund eller föreningar. Den gäller också under direkt färd till och från dessa aktiviteter. Vid olycksfall skicka dina uppgifter, lagnamn, för- och efternamn, personnummer, e-post och mobilnummer till info@lugimotion.se.
Du gör även en skadeanmälan direkt till Folksam - Skadeanmälan.  

Lycka till i fotbollsturneringen!