MultiPurpose

AF Bostäders serier volleyboll

Välkomna till AF Bostäders seriespel tillsammans med LUGI Motion. Turneringarna i volleyboll arrangeras tack vare ett samarbete mellan AF Bostäder och LUGI Motion, vilket våra hyresgäster nu får ta del av igen. LUGI Motions och AF Bostäder är väldigt glada över intresset för serien. 
Nu kommer vi äntligen att få reda på vilket av AF Bostäders bostadsområden som är bäst. Lycka till och må bästa bostadsområde vinna!

Totalt 6 lag inlottade i volleybollturneringen med 2 reservlag. Tyvärr för få anmälningar till innefotbolls- och innebandyturneringen för att kunna starta en serie.  

Spelprogram, regler 
Observera reviderade regler inför seriestarten vt 2024:
SERIE- OCH CUPMATCH Matcherna spelas i bäst av tre set till först uppnådda 25 poäng. Set 1 och 2 spelas till 25 poäng med minst två poäng i skillnad. Ett ev. set 3 spelas till 15 poäng med två poäng i skillnad. Poäng räknas på varje boll oavsett servare, s.k. running score.

Start: volleyboll måndag 15 april.  


Turneringen spelas:
20-23 måndagar i hall 3c Victoriastadion (20-20.15, första spelande lagen hjälps åt att sätta upp stolpar/nät) 

Vi förutsätter att du och dina lagkompisar noggrant läser igenom texten nedan.

Spelprogram, regler

Spelprogram för seriespel i turneringen, regler, nolltolerans och annan information för deltagande i turneringen fås via LUGI Motions hemsida.

Skulle ni av någon anledning få svårighet att deltaga måste ni omedelbart kontakta LUGIs reception.

Förstör ej turneringen genom att lämna walk over. Var aktsam om golvet i Victoriastadion. Använd inneskor - ej tillåtet använda skor med mörk sula som lämnar märken i mattan!

 

Deltagande lag skall följa dessa regler ang. tröjfärg:
för att underlätta för domare och spelare i respektive lag, uppmanas hemmalaget i spelprogrammet att ställa upp i ljusa t-shirt, helst vita.
Bortalaget ställer upp i mörka, helst svarta eller mörkblå.

Nolltolerans och regler i turneringarna!

LUGI Motion ställer sig helt bakom Skånes Fotbollförbunds initiativ om att försöka stävja det allt hårdare klimatet på idrottsarenorna och kommer att tillämpa riktlinjerna för nolltolerans i samtliga motionsturneringar. 

Uppskjutna matcher
På grund av det komprimerade schemat och tillgång till domare och plan, finns det tyvärr inte så stor utrymme för att skjuta upp matcher. 

Kontaktmannen
Kontaktmannen svarar för att alla i laget meddelas om speltiderna för laget och informeras om reglerna.

Innebandysarg
Innebandysarg monteras i hall 3 (planerna H3a, H3b, H3c). Sargen består av längder om 2.40m (9 st per långsida, 4 st per kortsida och 4 st hörnbitar). Vid nedmonteringen skall sargbitarna pålastas i dom vita rullvagnarna och bitarna skall läggas åt samma håll. Viktigt att vagnarna ej överlastas (golv och hjul kan skadas).  Deltagande lag uppmanas att se till att nedmontering och lastning av sargbitar sker korrekt samt att all utrustning flyttas från planerna. Vagnar och burar förvaras längs kortsidan i resp idrottshall och längs tegelvägen i hall 3. Ställ vagnarna på det gamla golvet samt vid tegelväggen på masonitskivor för att undvika märken i det nya golvet. Bär sargbitarna (släpa ej) - annars blir det fula märken i golvet.


Närvaroredovisning - laguppställning i turneringen

För LUGIs motionsturneringar innebär detta att deltagande lag i turneringarna skall vid varje matchtillfälle notera lagets närvaro. Inför lagets första match skall laguppställning inlämnas till domarna/receptionen. Kommande matcher noteras spelares närvaro, nytillkomna spelare uppförs på laglistan och närvaro. Domarna och receptionen svarar för närvaroredovisningen.

Försäkring

LUGI Motionsförening är medlem i Sveriges Akademiska Idrottsförbund. Som medlem i LUGI Motionsförening är du försäkrad och omfattas av en olycksfalls-försäkring hos Folksam. Försäkringen gäller för olycksfallsskador som inträffar när du deltar i match, organiserad träning, tävling eller ”prova på” verksamhet anordnad av Sveriges Akademiska Idrottsförbund, dess distriktsförbund eller föreningar. Den gäller också under direkt färd till och från dessa aktiviteter. Vid olycksfall skicka dina uppgifter, lagnamn, för- och efternamn, personnummer, e-post och mobilnummer till info@lugimotion.se. 
Du gör även en skadeanmälan direkt till Folksam - Skadeanmälan.  

Lycka till i innefotbollsturneringen!